Schrijf je in op onze e-News en ontvang één keer per maand informatie over het reilen en zeilen binnen de ULM-luchtvaart

Johan Janda

Johan

Beste vrienden,

Onze kleine ULM-wereld in België is in rouw. Diepe verslagenheid. Dat is de reactie van zovele vrienden van Johan.

We leven mee met het verdriet van familie en vrienden van Johan en Sandina.

Zoveel vrienden die Johan van heel dichtbij gekend hebben als hun mentor, leermeester in het vliegen, die zovele piloten begeleid heeft naar de passie van het vliegen. Een uitzonderlijk instructeur, minzaam en wijs man. Hij heeft zoveel mensen gelukkig gemaakt en doen stralen. Bij hun opleiding, eerste solovlucht en bij de tientallen vluchten naar andere terreinen in binnen- en buitenland. Onvergetelijke ervaringen die zovele vrienden hebben gedeeld op sociale media.
Bij al die vliegvrienden vliegt hij voor altijd mee bij elke vlucht.

In onze ULM federatie was hij onze gids, hij leerde ons nederig te blijven, oog te hebben voor de risico’s. Veiligheid was zijn eerste bekommernis. Met zijn deskundigheid, wijsheid en kennis was hij een sterkhouder van onze Federatie, de drijvende kracht voor wie geen inspanning teveel was.

Hij was ook een echte ambassadeur van het vliegen, met een open en toekomstgerichte visie voor alle luchtsporten. Hij kwam uit de wereld van de zweefvliegers, maar genoot veel respect in alle andere luchtsporten. Hij lag mede aan de basis van de Task Force van alle luchtsporten om de COVID_19 crisis aan te pakken in de lichte luchtvaart en het vliegen terug mogelijk te maken.

Johan, we hebben zoveel aan jou te danken. Vandaag zijn we overmand door verdriet en verslagenheid. Maar we willen je werk binnen de Federatie voortzetten. We maken er een punt van eer van
om jouw zorg voor veiligheid verder uit te dragen. Dat is onze belofte en onze plicht.

Sandina, we vergeten je ook niet. Je had nog niet zolang de passie van het vliegen ontdekt. Je maakte nog maar pas deel uit van onze gemeenschap als het lot heeft toegeslagen. Onze gedachten gaan ook naar jou, je familie en vrienden.

Onze innige deelneming.

COVID-19 Update

Terug vliegen vanaf maandag 11 mei !!!

De laatste updates en documenten over de gevolgen van COVID-19 op de ULM vliegsport.

covid 19

Continue Reading

LOGIN

Gebruikersaccounts worden enkel voor actieve leden goedgekeurd! Ben je geen lid van de federatie? In dat geval kan je pas aanmelden als ook je lidgeld betaald is.