Pin It

Vermijden van ongevallen door verspreiding van de kennis.

Door uw getuigenissen kunnen wij een maximum aan informatie verzamelen die voor anderen nuttig kan zijn.

De inlichtingen die u ons verstrekt blijven anoniem (of niet indien u dit wenst) en worden verzameld vanuit statistisch oogpunt met het oog op het verhogen van de veiligheid. Zij dienen enkel om een maximum aan informatie te bekomen over de incidenten en ongevallen boven Belgisch grondgebied en/of buiten onze landsgrenzen door Belgische- of buitenlandse piloten. Wij verzamelen eveneens de analyses om er de nodige lessen uit te trekken en neutrale aanbevelingen te kunnen opmaken.

In het deel ‘privacy’ selecteert u één van de volgende opties:

  • U geeft de toelating om uw naam te vermelden met betrekking tot dit verslag. In dit geval vult u de daartoe voorziene velden in voor zover u dit wenst.

  • U wil zich wel bekend maken maar enkel bij de BULMF. In geen enkel geval mag mijn naam of gegevens vermeld worden. De BULMF verplicht er zich toe deze wens te respecteren. In dit geval vul ik enkel de door mij gewenste velden in.

  • U verkiest de anonimiteit te bewaren en wil noch uw naam, noch uw coordinaten vermeld zien. U vult dan de voorziene velden niet in. Het verslag zal in de statistieken opgenomen worden zonder vermelding van mijn persoonlijke gegevens

Verwijs in uw verhaal op de eerste plaats naar de weersomstandigheden, de richting en snelheid van de wind, de zichtbaarheid, de ervaring van de piloot,... voor zover u dit wenst of weet.

U bent in geen geval verplicht de naam van de piloot te vermelden, noch de immatriculatie van de ULM, noch de plaats van het ongeval of incident, of in het algemeen elke informatie die u niet bekend gemaakt wenst te zien.

 !!!! Indien u het incident/ongeval liever gewoon wil vertellen en het onderstaande formulier niet wenst in te vullen, kan u een e-mail sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Voor een afspraak kan u bellen naar het nummer +32 473 37 12 79 (Pierre van Aerssen) 

LOGIN

Gebruikersaccounts worden enkel voor actieve leden goedgekeurd! Ben je geen lid van de federatie? In dat geval kan je pas aanmelden als ook je lidgeld betaald is.