Coronavirus : gevolgen voor onze luchtsport

We zitten in een crisis waarvan we enkel het begin nog maar gezien hebben. Alle aandacht moet nu gaan naar het voorkomen van verdere besmettingen en naar het ondersteunen van al diegenen die hulp verlenen aan de slachtoffers. Wij moeten ons dagelijks leven daaraan aanpassen.

We blijven in ons kot – en respecteren het vliegverbod voor VFR vluchten.

Notam :
B1410/20 From:19 MAR 20 17:22 Till:05 APR 20 11:00 Text:BELGIAN AIRSPACE: VFR FLT PROHIBITED, EXC MEDICAL, POLICE, SAR, STATE, MIL, MAINTENANCE, TECHNICAL INSPECTION FLT AND FLT TO ASSURE FUNCTIONING OF THE STATE

Lees meer

Sinds einde oktober kunt u de eerste ULIPs in hun nieuw jasje van de website van de BULMF downloaden.

Continue Reading

In vlucht of met de bus : een aanrader voor elke ULM liefhebber!

Onze Belgische ULM Federatie ( met dank aan José Martins !!! ) organiseert dit jaar een navigatie-uitstap naar Blois. Alles mooi geregeld en goeie sfeer gegarandeerd. We zorgen voor je ontvangst op stopplaatsen, vervoer naar hotel, restaurant en naar de weide van Blois.

Vertrek op vrijdag 28 en terug op zondag 30 augustus 2020.

Plaatsen beperkt ! Schrijf je nu in !!!
Prijs piloten : 165 euro p/p - bij slecht weer mogelijkheid mee te rijden met de bus +25 euro
Prijs busreis : 250 euro p/p

Programma in detail : Programma Blois

Sinds januari kunt u de bijgewerkte ULIPs in hun nieuw jasje van de website van de BULMF downloaden.

Continue Reading

De publicatie in april vorig jaar van een nieuwe versie van de circulaire CIRC/AIRW12, creëert blijkbaar een aantal misverstanden met betrekking tot de verkoop en aankoop van een ULM. Teneinde kopers en verkopers van een nieuw of tweedehands toestel te helpen, leek het ons nuttig om hieronder alle mogelijke gevallen te hernemen teneinde koper en verkoper te helpen met de nodige administratieve stappen.

Continue Reading

  • 1
  • 2

LOGIN

Gebruikersaccounts worden enkel voor actieve leden goedgekeurd! Ben je geen lid van de federatie? In dat geval kan je pas aanmelden als ook je lidgeld betaald is.