Beste vrienden,

In 2015 nam u in grote getale deel aan de Safety Day 2015 van de BULMF in Koksijde.

U hebt zeker gelezen, in onze laatste Newsletter, dat wij dit jaar opnieuw een Safety Weekend organiseren - ditmaal in Beauvechain.

Continue Reading

Sinds einde oktober kunt u de eerste ULIPs in hun nieuw jasje van de website van de BULMF downloaden.

Continue Reading

HET EVENEMENT Van 2018

DE BULMF organiseert voor zijn leden een reis naar Frankrijk van 19 tot 21 mei 2018 naar de FLY-IN van La Ferté Alais, in vlucht en per bus voor de begeleiders.

Continue Reading

Beste Vrienden,

Tijdens onze avond « Debriefing La Ferté Alais” van 14 december jongsleden kondigde ik de reis naar Straatsburg aan die de BULMF organiseert voor haar leden, tijdens het weekend van Pinksteren (zaterdag 08/06/2019 tot en met maandag 10/06/2019).Gezien het aantal registraties beperkt is tot 35 ULM’s en 50 plaatsen voor de begeleiders, is het belangrijk om snel in te schrijven. Zodra de registratielimiet is bereikt, wordt deelname aan de reis niet langer mogelijk.

Continue Reading

De publicatie in april vorig jaar van een nieuwe versie van de circulaire CIRC/AIRW12, creëert blijkbaar een aantal misverstanden met betrekking tot de verkoop en aankoop van een ULM. Teneinde kopers en verkopers van een nieuw of tweedehands toestel te helpen, leek het ons nuttig om hieronder alle mogelijke gevallen te hernemen teneinde koper en verkoper te helpen met de nodige administratieve stappen.

Continue Reading

Beste leden,

Op de Algemene Vergadering van onze BULMFederatie (januari 2017) werd de vraag gesteld of het nog zinvol was om de Newsletter in papieren versie te behouden. Sommigen vroegen zich zelfs af of deze vorm van communicatie niet achterhaald was. Het publiceren van de Newsletter is een hele investering van veel vrije tijd en middelen die we graag doen als onze leden vinden dat dit de moeite waard is.

Continue Reading

LOGIN

Gebruikersaccounts worden enkel voor actieve leden goedgekeurd! Ben je geen lid van de federatie? In dat geval kan je pas aanmelden als ook je lidgeld betaald is.