Sinds januari kunt u de bijgewerkte ULIPs in hun nieuw jasje van de website van de BULMF downloaden.

Continue Reading

Wanneer ? zaterdag 18 januari 2020 om 9.45u – einde 12.15 met receptie en broodjes nadien.

Waar ? Brussels Kart, Groot Bijgaarden

We voorzien een korte formele vergadering gevolgd door een informatieve uiteenzetting. Het volledige programma volgt nog.

Oproep aan kandidaat leden voor de Raad van Bestuur.

Het mandaat van 3 huidige leden van de Raad van Bestuur loopt af : José Martins – Didier Coddens – Ronny Van Nespen. Ronny stelt zich geen kandidaat meer. Er is dus plaats voor nieuwe kandidaten, met een voorkeur voor franstaligen omwille van de evenwichtige samenstelling.

Heb je zin om je in te zetten voor onze federatie : geef gerust een seintje aan Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. We zoeken vooral kandidaten die zich willen inzetten voor de communicatie van de BULMF, die activiteiten willen organiseren, maar ook andere competenties zijn welkom !

De publicatie in april vorig jaar van een nieuwe versie van de circulaire CIRC/AIRW12, creëert blijkbaar een aantal misverstanden met betrekking tot de verkoop en aankoop van een ULM. Teneinde kopers en verkopers van een nieuw of tweedehands toestel te helpen, leek het ons nuttig om hieronder alle mogelijke gevallen te hernemen teneinde koper en verkoper te helpen met de nodige administratieve stappen.

Continue Reading

Met een chartervliegtuig, op één dag heen en terug en toch ruim de tijd om de hele beurs te bezoeken !

VVMV organiseert ook volgend jaar een chartervlucht vanuit Brussel naar Friedrichshafen.
Je hoeft er zelf niet naartoe met de wagen of in vlucht, je hebt geen hotel nodig : een fijne ervaring ! Wij hebben een optie genomen voor 40 voor onze leden.

Normaal is deze trip voorzien op Zaterdag 4 april. Maar Vrijdag 3 april is een alternatieve mogelijkheid. (misschien goedkoper)

Heb je interesse om mee te’ vliegen ? Schrijf je in ! Vorige keer koste een ticket heen en terug 260 euro. De prijs is nu nog niet bepaald en hangt af van het aantal deelnemers en de prijs van de charter. We zoeken nog naar de beste formule. Van zodra de datum vastligt krijg je een bericht en starten de voorinschrijvingen. Dat is nog geen engagement. Maar je krijgt wel voorrang. Plaatsen beperkt !

Stuur een mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met je antwoord :

 • - Zou je willen meegaan op ZATERDAG 4 april ? JA - NEE
 • - Zou je willen meegaan op VRIJDAG 3 april ? JA - NEE
 • Sinds einde oktober kunt u de eerste ULIPs in hun nieuw jasje van de website van de BULMF downloaden.

  Continue Reading

  Since 25 June 2015, the BELGIUM and G.-D. LUXEMBOURG AIP has been changed in order to establish a Radio Mandatory zone in Kortrijk (EBKT).

  The concept of RMZ has been introduced by the Single European Rules of the Air (SERA) as a part of airspace where VFR flights shall maintain continuous air- ground voice communication watch and establish two-way communication before entering the zone .

  Concretely, this has important consequences for Kortrijk.

  Download the leaflet here

  • 1
  • 2

  LOGIN

  Gebruikersaccounts worden enkel voor actieve leden goedgekeurd! Ben je geen lid van de federatie? In dat geval kan je pas aanmelden als ook je lidgeld betaald is.