Pin It

Lid worden van de federatie

Ben je lid van een ULM Club?

Het lidgeld aan de BULMF bedraagt dan 50€. In sommige clubs is deze 50€ reeds inbegrepen in het lidgeld van de club. Nadat je je lidgeld, inclusief BULMF-bijdrage, aan je club betaald hebt, ontvangt ons secretariaat deze informatie en word je als lid geregistreerd.

Ben je (nog) geen lid van een club?

Maak je geen deel uit van een club maar wens je toch lid te worden van de federatie, dan kan dit ook. Je lidgeld bedraagt in dat geval dan 65 €. Maak dit bedrag over op het rekeningnummer BE70 7510 0406 2825 van de BULMF. Help bovendien onze administratie om niets over het hoofd te zien: stuur ons een email naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. van zodra u de betaling hebt uitgevoerd.

Voordelen van het lidmaatschap

In je lidgeld (50/65 euro) is inbegrepen :

  • een individuele verzekering inbegrepen ter waarde van 10€
  • een verzekering rechtsbijstand ter waarde van 10€
  • abonnement op de Newsletter van de Federatie
  • jouw deelname aan alle BULMF activiteiten en opdrachten, website etc.

En vooral : je wordt lid van een actieve Federatie waar bijna alle Belgische ULM Piloten zijn bij aangesloten (méér dan 850 leden)!

Toegang tot onze website

We stellen het gros van de informatie over de ultralichte luchtvaart publiek ter beschikking op onze Website. Echter, de recentste edities van de Newsletter, uw deelname aan onze navigaties of de gratis publicatie van uw advertenties houden we voor onze geregistreerde leden.

Je kan vrijbijvend voor jezelf een login en een paswoord aanmaken op onze registratiepagina. Het volstaat je naam en voornaam (in die volgorde!), uw loginnaam, uw wachtwoord en uw geboortedatum op te geven. Na controle van uw gegevens door de federatie, ontvangt u de nodige informatie zodat u optimaal van onze site kan genieten!

LOGIN

Gebruikersaccounts worden enkel voor actieve leden goedgekeurd! Ben je geen lid van de federatie? In dat geval kan je pas aanmelden als ook je lidgeld betaald is.